Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 08 09 09" (4.28 secunde)
Legea general valabila a dat nastere la situatii ilare, in care trebuie platita aceasta polita inclusiv de proprietarii de tractoare. Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta a pus in aplicare, din acest sfarsit de saptamana, restrictiile de circulatie pentru masinile de mare tonaj, masura care va fi aplicata pana in data de 15 septembrie.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
Ministerul Economiei si Finantelor a primit solicitari de la notarii publici sa modifice legislatia privind expertizele notariale, intrucat imobilele s-au ieftinit, preturile din piata imobiliara revenind la nivelul celor din 2006.
In aceasta luna, cinci state-membre UE au ridicat restrictiile pentru Romania si Bulgaria in ceea ce priveste accesul liber la piata fortei de munca, permitand libera circulatie a lucratorilor.
Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera sunt in grafic. ... Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Cu aceasta ocazie, Primarul General s-a asigurat ca lucrarile sunt in grafic, aratand ca in momentul de fata, structura de rezistenta a podului a fost finalizata in intregime.
Morti obligati sa plateasca dari la stat, impozite calculate gresit, de-ti sta inima in loc, sau persoane somate sa achite taxe locale, desi ele si-au schimbat de mult domiciliul.
Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
Politistii Serviciul de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3, in baza autorizatiei de perchezitie emisa de catre Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, au efectuat perchezitii, la una din locatii find descoperit un depozit-magazin clandestin unde erau depozitate articole de imbracaminte si incaltaminte in valoare de aproximativ 195.000 de euro, care au fost ridicate in vederea confiscarii.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd.
Cuza Extinderea lucrarilor la pasajul subteran impune aplicarea unor noi restrictii de circulatie, pentru a crea front de lucru constructorului MITLIV. De aceasta data e vorba de inchiderea unui intreg sector din bulevardul Carol I, mai precis de portiunea cuprinsa intre bulevardele A.I.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud. Timis, care se angajase regulamentar in traversarea strazii.
temperaturi scazute si ninsori Pana in 15 ianuarie temperaturile maxime vor creste usor si vor depasi 10 grade Celsius, mai ales in zona deluroasa. O scadere a valorilor termice se va resimti in jurul datei de 16 ianuarie.
In a treia zi a Forumului, Ion Iliescu a participat la panelul: 'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene. Prezentam in continuare textul alocutiunii.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
google-analytics.com